О нама

Dom > О нама

ГреенПак-Ваш савршен произвођач

ГреенПак је специјализован за истраживање, производњу и продају флексибилних вишеслојних цоектрудед функционалних паковања материјала.

ГреенПак производи јаке, квалитетне материјале за паковање хране и нуди иновативна паковања. Знамо да је сигурно и квалитетно паковање хране важно за наше купце. Због тога нудимо комплетан асортиман тврдих филмских производа за храну, као што су вакуум врећица , воштана вакуумска торбица , вакуумски ваљци за сеалице, филм за обликовање, фолија за увлачење , вреће за вреће , штампане кесе , филм за ламинацију , ВФФС и ХФФС материјал. Извезли смо се у САД, Канаду, ЕУ, Русију, Јужну Америку, Азију и друге земље широм света.

201709221654144921111(001).jpg

Наша историја

ГреенПак је основан у априлу 2011. године и од тада се развио.

Трудимо се да развијемо нове технологије, решења која се прилагођавају тржишним трендовима, решавају проблеме клијената и граде идентитете брендова.

До септембра 2016. ГреенПак има један 9 слојева и једну 7 слојева коекструдиране линије за производњу филмова, а годишњи капацитет ће достићи до 8.000 тона.

До августа 2016. године ГреенПак има 3 линије за цепање, линију за производњу линија за линију и 7 производних линија за производњу врећа.

企业发展历程文化-ppt2(1)_副本.jpg

Наш приступ

ГреенПак испоручује добро паковање како би промовисао вредност производа и демонстрирао нашу идеју. Ова идеја покрива читав ланац вредности, укључујући добављаче, купце, акционаре, запослене, кориснике и цело друштво. Не само да обезбедимо зелено, здраво и безбедно паковање, већ и промовишемо вредност упакованог производа, а истовремено се фокусирати на животну средину, здравље и безбедност. Држимо се идеје успјеха, Радимо заједно!
Наша предност

Израда изврсности

Настављамо са представљањем техничке подршке за паковање како бисмо осигурали да наши производи добро раде и испуњавају прецизне спецификације за јасноћу, површину, дебљину, формулацију и функцију сваки пут.

Производња високе технологије направила је ГреенПак топ индустрију у Кини специјализирана за паковање хране. То значи да можете смањити укупне трошкове паковања без жртвовања квалитета и перформанси производа уз нашу одличну производну стручност. Наше производне праксе чувају ресурсе и сировине.

201709221643008118786(001).jpg


Безбедност хране и хигијена

ГреенПак се увек фокусира на највећу сигурност хране и хигијену. Производи компаније ГреенПак производе се у контролисаном окружењу како би задовољили међународну сигурност и хигијену. Примили смо сертификат органа за ФДА, ЦФИА, СГС, ИСО9001, ИСО14001 и КС.

Ово је сертификат који смо добили испод. Потрага за квалитетом неће престати!

201709221659145216021.jpg

Размишљате о купцима

Ми се придржавамо идеје да се бавимо високим квалитетом и покушамо да одржимо дугорочну сарадњу са купцима. Наше клијенте усмеравамо у прави филм и помажемо им да пронађу економична решења, шта год вам треба. Желели бисмо да обезбедимо бесплатне узорке и извештај о тестирању за сваког купца.

Безбедност снабдевања

Уз одличну производњу компаније ГреенПак, увек можете добити филм који вам је потребан. Наша производна локација осигурава сигурност снабдевања. Наш организовани производни систем гарантује тренутну испоруку. Ми месечно купујемо сировине да би задовољили наше велике капацитете.

Цопиригхт © Зелени материјал за паковање (Јиангиин) Цо, Лтд Сва права задржана.Telefon: +86-510-83599566